SIGMA BC7.16 ATS draadloos fietscomputer

PROMO

In aanvulling op de basis fietsen functies, de BC7.16 ATS berekent ook de gemiddelde snelheid en houdt de totale bij elkaar opgetelde rijtijd. Het grote scherm en zijn strakke design zal er geweldig uitzien op een fiets.
Beschikbaar als zowel een bekabeld of ATS draadloze computer.
Zeven functies:
De BC 7.16 is beschikbaar in zowel een bedraad en draadloos ATS versie. In aanvulling op de basis fietsen functies, het toont ook de totale rijtijd en de gemiddelde snelheid. Een groot display verpakt in een sportief design maakt het een essentiële metgezel voor elke rit.
Voorgedefinieerde bandenmaten:
de wielmaat instellen is zeer eenvoudig met behulp van de bandenmaat. Van 16 inch tot 700C tot 29 inches, kan de wielmaat eenvoudig worden ingesteld met behulp van vooraf gedefinieerde bandenmaten. Natuurlijk is het ook mogelijk de wielmaat handmatig invoeren in millimeters.
Relevante data:
Tijdens een rit, worden de totale waarden verborgen:
Totale afstand
Totale rijtijd
Dit vermindert het aantal keren dat u op een knop drukt om een ​​functie te vinden tijdens het rijden. Wanneer u stopt, de totale waarden opnieuw.
Need a Break:
Heb je niet haat het wanneer u vergeet uw computer op te starten na het stoppen voor een snack of een kopje koffie? Toch is er op hetzelfde moment, wij willen ook batterijen om een ​​lange tijd duren.
Met de nieuwe ATS transmissiesysteem, wanneer je stopt en neem een ​​pauze tijdens een rit voor maximaal twee uur, zal de computer automatisch wakker zonder op een knop te drukken.
Wanneer u het pictogram van de antenne op het scherm ziet, betekent dit dat de auto wake-functie actief is. Als de antenne niet wordt weergegeven, betekent dit dat de BC7.16 ATS zichzelf heeft uitgeschakeld om de batterij te sparen. Druk gewoon op een willekeurige knop om weer te gaan rijden.
Ride tijd tot 100 uur:
Met een rit van maximaal 100 uur, kunt u opnemen en opslaan van de trips van uw complete fietsvakantie.
Totale rijtijd:
In aanvulling op de totale afstand, kan de totale rijtijd (accumulatie van al uw ritten) ook worden weergegeven op het scherm.
Service-interval:
Bike dienst herinnering:
Dankzij de service-interval, kan uw fiets monteur een dienst herinnering op basis van het aantal kilometers / mijlen dat uw rit, zorg ervoor dat uw fiets is afgestemd en klaar voor elke rit te stellen.
De service-interval wordt ingesteld met de UNIVERSAL FAST INSTELLING BOX. Als service is te wijten, zal een fiets dienst pictogram op het scherm aan het begin van een rit. Druk gewoon op een knop om de herinnering tot een latere datum te ontslaan.
Maximale weergave, minimummaat:
De nieuwe slanke, verticaal georiënteerde TOPLINE 2016 computers zal er geweldig uitzien op uw stuurpen of het stuur.
We hebben de beeldgrootte gemaximaliseerd en afgeslankt de computerbehuizing om de grootste te laten zien, het gemakkelijkst om cijfers en letters kan lezen.
behuizing:
Hoogte x breedte x diepte: 50 mm x 38,5 mm x 10,2 mm
Display:
Hoogte x breedte: 27 mm x 35 mm
ATS:
Analoge Transmission System:
ATS is SIGMA SPORT eigen, nieuw ontwikkelde, analoog gecodeerde single-channel draadloze transmissie-systeem.
De BC 7.16 ATS is een van de vele draadloze fietscomputer opties in de TOPLINE2016 assortiment.
De draadloze zender op de vork zendt stevig het signaal van de magneet naar de ontvanger (computerkop) na elke omwenteling wiel.
In tegenstelling tot de meeste computers in zijn klasse, de BC7.
16 ATS zullen alle andere draadloze signaal af te wijzen, het voorkomen van "cross talk" tijdens het rijden in de buurt van een andere fietser.
Kenmerken:
ATS transmissie
Beschikbare talen: 7
Datacommunicatie via TOPLINE 2016 docking station
Device Settings instelbaar via DATACENTER
Programmeerbare gebaseerd op bandenkeuze
Service-interval instelbaar via UFSB
Hulpmiddel gratis montage
UFSB 2016 compatibel
Waterdicht volgens IPX7
Fiets functies:
Actual Speed
Automatische start / stop
Gemiddelde snelheid
Klok (12 / 24h)
Dagje uit
Ride Time / Training tijd
Totale afstand
Totale rijtijd / Overall trainingstijd ... Lees meer Bekijk minder
Sigma BC 7.16 ATS Wireless is perfect om uw fiets uitrusting compleet te maken. In onze online winkel bikeinn kunt u profiteren van een groot aantal voordelen en als u uw bestelling nu plaatst bij bikeinn, ontvangt u de producten binnen enkele dagen. Bovendien, in onze online fiets winkel kunt u andere fiets producten vinden die uw Sigma BC 7.16 ATS Wireless aankoop compleet maken.

26.50 € 34.95 €