K3 - 20" kinderfiets

SUPER PROMO

Studio 100 Kinderfiets 6-8 jaar K3 20" Blauw

Met deze vrolijke fiets wordt elk fietsritje voor uw kind een feest! De kinderfiets heeft op het zadel, het frame en de kettingkast afbeeldingen van de populaire meidengroep K3. Deze blauwe 20" fiets is geschikt voor kinderen van ongeveer 6 tot 8 jaar. Het zadel en het stuur zijn in hoogte verstelbaar, zodat de fiets met uw kind meegroeit.

Vrolijke kinderfiets
Deze kinderfiets heeft stoere luchtbanden met opvallend roze detail. Daarnaast heeft deze fiets een stevig stalen frame en is hij aan de voor- en achterkant voorzien van reflectoren. Remmen doet uw kind met een achteruittraprem en twee handremmen. De handvatten zijn gemaakt van rubber en zijn voorzien van reliëf voor extra grip. Voor extra comfort is het zadel lekker zacht.

Meer van K3
Is uw kind een echte K3-fan? Dan is het handig om te weten dat er op Fietsparadijs.com meerdere producten te verkrijgen zijn van deze meidengroep, zoals een fietsmandje en een veiligheidsvlag. Hiermee maakt u deze K3 kinderfiets helemaal compleet! Daarnaast hebben wij in ons assortiment ook andere Studio 100 producten van Bumba en Maya de Bij. Voor ons hele assortiment gaat u naar onze Studio 100 pagina.

Let op!
>>> De fiets die u geleverd krijgt is nog niet afgemonteerd. Bij uw bestelling is geen gebruikershandleiding. Wij raden u aan om de fiets door een fietsenmaker in elkaar te laten zetten.

365.00 € 419.00 €